Най-добрите съвети за подробни автоматични данни, намерени на https://npcardetailing.eu („Уебсайт“), се уреждат от следната политика за поверителност („Политика за поверителност“).

Ние уважаваме вашата поверителност и се ангажираме да я защитаваме.

Целта на тази Политика за поверителност е да ви информира каква лична информация можем да събираме и как може да се използва. Това изявление се отнася само за този „уебсайт“.

NP Car Detailing не продава никаква информация, която събира по някаква причина. 

Изградихме уебсайта си с водещия принцип винаги да бъдем честни и прозрачни спрямо вас, нашите гости и клиенти. Основната цел при предоставянето на това безплатно съдържание е да ви помогне да намерите решения на проблем или да задоволите вашите нужди. Като част от това препоръчваме продукти или услуги, които искрено вярваме, че ще ви помогнат да подобрите живота си или ще предоставят директно решение на ваш проблем или нужда.

Ако кликнете върху връзка и/или закупите нещо от нашият E-SHOP, печелим малка комисионна. Въпреки това продуктът или услугата не ви струват повече, отколкото обикновено. Всички продукти или услуги, които препоръчваме или представяме в блога, или предлагаме в онлайн магазина, сме използвали или тествали лично, или идват силно препоръчани от страни, на които имаме доверие. Нашите мнения и препоръки не се влияят от печалби на комисионни.

Всички въпроси могат да бъдат насочвани чрез формата за обратна връзка, която може да бъде намерена в долната част на всяка страница на този сайт.

Ние осъзнаваме, че вашата поверителност е важна. Този документ описва видовете лична информация, която получаваме и събираме, когато използвате npcardetailing.eu, както и някои от стъпките, които предприемаме за защита на информацията. Това ще ви помогне да вземете информирано решение за споделяне на лична информация с нас.  NP Car Detailing се стреми да поддържа най-високите стандарти на коректност и почтеност във всички наши операции. По същия начин ние се стремим да защитаваме поверителността на нашите клиенти и онлайн посетители на нашия уебсайт.

Лична информация

NP Car Detailing може да събира и използва вашата лична информация за следните цели:

За работа и управление нашия сайт.
За правилно показване на съдържание на сайта.
За подобряване на обслужването на клиентите.
За да ни помогнете да отговорим по -ефективно на вашите нужди.
За персонализиране на вашето потребителско изживяване.
За да разберем как нашите потребители използват услугите и ресурсите, предоставени на нашия сайт.
За да подобрим нашия сайт.
За да подобрим нашите продукти и услуги.
За провеждане на промоция, конкурс, проучване или друга функция на сайта.
За да ви изпратим информация, която сте се съгласили да получите по теми, които смятаме, че ще ви интересуват.
За да изпращате периодични имейли, които могат да включват електронни бюлетини и/или поредица от имейли с автоматичен отговор.
За да отговорим на вашите запитвания, въпроси и/или други искания.

NP Car Detailing може да събира лична информация от вас по различни начини, включително, но не само, когато посещавате нашия сайт, регистрирате се на сайта или попълвате формуляр и във връзка с други дейности, услуги, функции или ресурси, които правим достъпни на нашия сайт.

По -конкретно, ако се абонирате за нашия бюлетин, ние ще поискаме вашето име и ще изискваме вашия имейл адрес.

Ако закупите продукт или услуга от нас, ние ще изискаме вашето име, имейл адрес, мобилен или телефонен номер, данни за фактуриране, адрес за доставка и номер на кредитна или дебитна карта, ако заплащането се ще се извършва онлайн. Тази информация може да се съхранява на сървъри на трети страни.

Този сайт ви позволява да споделяте съдържание с вашите приятели и последователи в различни платформи и социални мрежи.

Винаги можете да откажете да предоставите лична информация и да посетите нашия сайт анонимно. Това обаче може да ви попречи да извършвате определени дейности, свързани със сайта.

Ако направим съществени промени в събирането на лична информация, ние ще ви информираме, като поставим известие на нашия сайт. Ние ще използваме лична информация, получена от вас, само за вътрешни цели и няма да я продаваме или предоставяме на трети страни, освен в предвидени в нормативната уредба.

Ние също така събираме IP адреса на всеки посетител, което ни помага да се борим със спама и измамите. Ние не използваме IP адреси за други цели.

NP Car Detailing съдържа връзки към други уебсайтове, които може да представляват интерес за вас. Въпреки това, след като сте ги използвали, за да напуснете нашия сайт, ние нямаме никакъв контрол върху този друг уебсайт. Следователно не можем да носим отговорност за защитата и поверителността на всяка информация, която предоставяте, докато посещавате такива сайтове. Тези сайтове не се регулират от настоящата декларация за поверителност. Винаги бъдете внимателни, като преглеждате декларацията за поверителност на въпросния уебсайт, преди да продължите да го използвате.

Неличностна информация

Можем да събираме информация за вас, която не може да ви идентифицира лично, когато взаимодействате с нашия сайт. Неличната информация може да включва името на браузъра, вида на компютъра и техническата информация за вашия метод за свързване с нашия сайт, като операционната система и доставчика на интернет услуги, които сте използвали, и друга подобна информация.

Защита на поверителността на децата

Този уебсайт е насочен към възрастни. Той не е насочен към деца под 13 години. Ние работим с нашия сайт в съответствие с действащите разпоредби. Всеки под 13 -годишна възраст трябва да има родител или настойник, който да даде съгласие за използване на този сайт. Ние не събираме съзнателно или използваме лична информация от никой под 13 -годишна възраст.

Пускане на информация

Ако продаваме NP Car Detailing , информацията, която сме получили от вас чрез доброволното ви участие в нашия сайт, може да се прехвърли на новия собственик като част от продажбата, така че предоставяната ви услуга да продължи. В този случай ще получите известие чрез нашия уебсайт за тази промяна в контрола и практиките и ние ще положим разумни усилия да гарантираме, че купувачът изпълнява всички заявки за отказ, които бихте могли да направите.

Хранилище за данни

Информацията за лична идентификация и неличната идентификация, събрана от този сайт, се съхранява на сървърите на СуперХостинг.БГ , бул. “Д-р Г. М. Димитров” №36, кв. “Изток”, София 1797, тел.: 088 55 888 22

Актуализации и дата на влизане в сила

Ако продаваме NP Car Detailing , информацията, която сме получили от вас чрез доброволното ви участие в нашия сайт, може да се прехвърли на новия собственик като част от продажбата, така че предоставяната ви услуга да продължи. В този случай ще получите известие чрез нашия уебсайт за тази промяна в контрола и практиките и ние ще положим разумни усилия да гарантираме, че купувачът изпълнява всички заявки за отказ, които бихте могли да направите. си запазва правото да прави промени в тази политика. Ако има съществена промяна в нашите практики за бисквитки и поверителност, ние ще посочим на нашия сайт, че тези практики са се променили и ще предоставим връзка към актуализираната политика за поверителност. Насърчаваме ви периодично да преразглеждате тази политика, за да знаете каква информация събираме и как я използваме.

Съгласие с Условията

Ако не сте съгласни с политиката за поверителност на NP Car Detailing , публикувана тук на този уебсайт, моля, не се съгласявайте с използването на бисквитките и събирането и съхранението на вашата лична информация.

Вашето изрично съгласие показва приемане на тази политика за поверителност в нейната цялост.

Последна актуализация: юни, 2021 г.